• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár
Nyári lábápolás

Nyári lábápolás

Készítsük lábainkat a jó időre! Elő a csinos szandálokkal és kényelmes papucsokkal!

A lábunk is készül a nyárra

A jó idő beköszöntével lábaink is fellélegezhetnek, a zárt cipők után újra előkerülhetnek a csinos szandálok és papucsok. Készítsük hát fel lábainkat a bevetésre és szépítsük meg őket otthon!

Első lépésként készítsünk egy frissítő lábfürdőt mentával, zsályával és szódabikarbónával, mely igazán puhává varázsolja a bőrt. Áztatás után érdemes a megvastagodott részeket habkővel átdörzsölni, hogy megszabaduljunk a felesleges hámrétegtől.

Ha még nem vagyunk elégedettek az eredménnyel, akkor készíthetünk speciális bőrradírt is: ehhez csupán olívaolajra, tengeri sóra és néhány csepp teafaolajra van szükségünk. A radírozás élénkíti a vérkeringést és megpuhítja a vastagabb bőrkeményedést is.

Ezután fordítsunk gondot körmeink ápolására is, célszerű rövidre és egyenesre vágni őket, a köröm sarkaira is figyelve.

Ha van kedvünk, bátran kísérletezzünk vidám színekkel és lakkozzuk ki körmeinket.

A pedikűr végeztével használjunk speciálisan a láb bőrére kifejlesztett hidratáló krémet, mint pl. a Naturland Lábpuhító krém. https://ecofamily.hu/naturland-labpuhito-krem-100ml.html

Érdemes az esti rutinba is beépíteni és lefekvés előtt gazdagon bekenni, majd egy vékony cérnazokniban aludni és reggel pihe-puha friss lábakra ébredni.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár