• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár
Új év, jobb én

Új év, jobb én

Az emberi természet velejárója, hogy minden év végén számot vetünk az életünkkel, sikereinkkel, kudarcainkkal. Ugyanígy minden évkezdést hatalmas tervekkel, motivációval indítunk. Pedig elég pár apró változás is, ami a jobb és tartalmasabb életet eredményezhet.

Új év, új én helyett

Új év, jobb én

 

Az emberi természet velejárója, hogy minden év végén számot vetünk az életünkkel, sikereinkkel, kudarcainkkal. Ugyanígy minden évkezdést hatalmas tervekkel, motivációval indítunk. Pedig elég pár apró változás is, ami a jobb és tartalmasabb életet eredményezhet. Mutatunk néhány példát, melyet akár már ma kipróbálhatsz.

1. Nagytakarítás: Itt most nem az ablakpucolásra gondolunk, hanem a szekrényekben megbújó sok apró tárgyra, felesleges papírra, amire már nincs szükséged. Érdemes átválogatni a gardróbunkat, de érdekes dolgok bújhatnak meg a pincénkben, tárolónkban is.

Ha megszabadulunk a sok felesleges tárgytól, ami körülvesz minket, jobban be tudjuk majd fogadni az új dolgokat életünkbe. Nem elhanyagolható tényező, hogy a megunt, kinőtt, nem használt tárgyainkat el is adományozhatjuk, ezzel segítve a rászorulókat.

2. Valami más: Próbáljunk ki valami újat! Ha eddig sok kávét fogyasztottunk reggelire, próbáljuk ki a zöld teát. Ha általában pékárut eszünk, akkor most indítsuk egy zabkásával a napot. Próbáljunk meg az ebédünkbe több zöldséget csempészni, és csökkentsük a sütemények számát. A bátrak kipróbálhatják, milyen egy hónapig elhagyni a cukrot, a chipset, a gyors ételeket. Bármin is változtatunk, biztosan tanulunk valami újat közben önmagunkról.

 3. Testi- lelki egészség: Mindannyian tapasztaljuk, hogy ez a két dolog kéz a kézben jár. A jóga remekül ötvözi a testi- lelki feltöltődést, napi 10 perc meditáció pedig már bizonyíthatóan jótékony hatással van a szervezetünkre.  Ez utóbbihoz semmilyen képzettség vagy eszköz nem szükséges, csak mi magunk és egy kis csend. Az interneten találunk ehhez is segédletet és még az otthonunkat sem kell elhagyni, jótékony hatásai viszont már az első alkalommal érezhetőek. Ha megtetszenek a gyakorlatok, akkor törekedjünk arra, hogy a mindennapjaink részévé váljanak, így alakítva ki egy egészséges rutint életünkben.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár