• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár
Téli vitaminpótlás

Téli vitaminpótlás

A téli időszakban sajnos nincs mindig lehetőségünk friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani, ezért ilyenkor kiemeltem fontos lehet a „külső” vitaminpótlás, melyet különböző készítményekkel juttathatunk szervezetünkbe.

Ismerd meg a Vitamin Bottle termékeket!

A vitaminokat két fő csoportra oszthatjuk felszívódás szempontjából. Vannak a zsírban oldódók (ilyen pl. A, D, E, K) és a vízben oldódók (B- vitaminok, C- vitamin, folsav). Mindegyik nagyon fontos szerepet játszik szervezetünk megfelelő működésében. Ételeink főzési folyamatai közben azonban jelentősen csökken azok vitamintartalma, ezért is nagyon fontos, hogy mindennap fogyasszunk friss zöldséget és gyümölcsöt. A téli időszakban sajnos erre nincs mindig lehetőség, ezért ilyenkor kiemeltem fontos lehet a „külső” vitaminpótlás, melyet különböző készítményekkel juttathatunk szervezetünkbe. Mire figyeljünk akkor, amikor kiválasztjuk a megfelelő étrendkiegésztő készítményt? Törekedjünk arra, hogy minél magasabb tisztaságú vagy akár teljesen természetes hatóanyagú vitaminokat vásároljunk. Kínálatunkban is találhatsz ezeknek a kritériumnak megfelelő termékeket.

Ismerd meg a Vitamin Bottle termékeket!

A magyar vállalat többszáz éves hagyományokon alapuló receptúrák alapján, kimagasló minőségű, adalékmentes természetes vitaminokat és táplálék-kiegészítő termékeket kínál elérhető áron.

Így fogalmazzák meg filozófiájukat: „Hisszük, hogy a hosszú élet titka a testi és lelki egyensúly. Az elme tisztasága ugyanolyan fontos a teljes élet szempontjából, mint a test egészsége. Mi elsősorban a test karbantartására hoztuk létre cégeinket, melyek teljes egészében magyar családi tulajdonban vannak, és 100%-ban természetes összetevőkkel gyártanak és forgalmaznak számos országban vitaminokat és étrend-kiegészítő-, valamint egyéb egészséges termékeket.

Mitől mások a mi termékeink, mint az úton-útfélen csodaszernek kikiáltott és nagy szenzációval beharangozott bio-, és natúrszerek túlnyomó többsége? A mi készítményeink többszáz éves, hagyományos receptek és egy speciális, védett eljárás alapján, 100%-ban természetes gyógynövényekből készülnek. Hatóanyag tartalmuk magas, és nincs bennük semmilyen mesterséges formula. A gyártás folyamán még arra is ügyelünk, hogy az összetevők átalakítása szigorúan fizikai úton történjék, kémiai beavatkozásra nem kerül sor.”

A termékeket megtalálod webshopunkban is: https://ecofamily.hu/catalogsearch/result/?q=bottle

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár