Cikkek

Zöldtea az arcápolásban

fedezd fel mire használható még!

2021. 04. 23.

Zöld tea az arcápolásban

Sok szó esett már a zöld tea fogyasztásának áldásos hatásairól, de vajon külsőleg használva is csodaszer?

Sok kozmetikum összetevőjeként megtaláljuk a zöld tea kivonatot, hiszen olyan remek tulajdonságokkal bír, mint a magas antioxidáns tartalom és a sejtrenegeráció. Italként fogyasztva rosacea esetén csökkentheti a kipirosodást. Nyugtató hatása és magas antioxidáns-tartalma miatt segít a bőrképet egységesen és egészségesen tartani. Lassítja a bőr öregedését, megelőzi a ráncok kialakulását, és segít megtartani bőrünk feszességét és fiatalosságát. Védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól is. Rendszeres fogyasztása megakadályozhatja a leégést és mérsékelheti a napsugárzás káros hatását.

Külsőleg használhatjuk arcunk tonizálásához. Készítsünk el egy bögre zöld teát a megszokott módon, majd hagyjuk kihűlni. Ezután mártsunk bele egy vattakorongot és reggel és este arctisztítás után finoman töröljük át vele az arcunkat. Már pár nap után érzékelhetjük, hogy összehúzza a pórusokat, tonizál és felfrissíti az arcbőrt.

Ha nincs időnk otthon elkészíteni a zölteás kozmetikumunkat, választhatunk kész terméket is. Az arckrémeket, testápolókat ráadásul a zöldtea mellett olyan növényi kivonatokkal gazdagítják, melyek csak fokozzák a hatást.

Zöldtea tartalmú termékeink:

https://ecofamily.hu/garnier-skin-naturals-botanical-krem-50ml-zoldtea-kivonattal-komb-zsir-borre.html

https://ecofamily.hu/cosnature-arckrem-50ml-zold-teaval-nappali-meregtelenito.html

https://ecofamily.hu/cosnature-arckrem-50ml-zold-teaval-ejszakai-meregtelenito.html

https://ecofamily.hu/himalaya-testapolo-400ml-frissito-aloe-veraval-es-zold-teaval.html